Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

Провели його сьогодні, 13 травня, напередодні святкування Дня матері та Дня сім’ї. У цьому році фестиваль «Творчий зорепад – 2017» у Лозовій започаткували вперше і сподіваються, що він стане доброю традицією у місті. На великій сцені біля міського Палацу культури вітали найяскравіших і найталановитіших школярів та дошкільнят, активних матусь навчальних закладів та прийомні сім’ї.

2016-2017 навчальний рік для Лозівських навчальних закладів видався насиченим яскравими подіями, проектами, конкурсами та фестивалями. Першими показати свої уміння в співі, танцях та читанні віршів на сцену виходили вихованці Лозівських дошкільних навчальних закладів. Близько сотні дошкільнят отримали у подарунок настільні ігри від Лозівського міського голови Сергія Зеленського, вручив їх перший віце-мер Олександр Жидков. Зі сцени він звернувся зі словами привітання до учасників фестивалю та гостей. Від імені міського голови Сергія Зеленського, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто, він привітав усіх з Днем сім’ї та Днем матері.
Також Олександр Жидков взяв участь у церемонії нагородження 11 сімей, які прийняли в свої родини 20 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Від керівництва міста вони отримали цінні подарунки та солодощі. Прийомні родини у Лозовій нагороджують щорічно до святкування Дня сім’ї.
Далі церемонію нагородження продовжила начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева. Вона привітала матусь зі світлим і теплим святом Дня матері та вручила найактивнішим мамам навчальних закладів подяки за турботу, піклування, активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток освіти міста Лозова від управління освіти, молоді та спорту. Також грамоти, подяки та сертифікати на грошову винагороду Вікторія Урванцева вручила юним обдаруванням загальноосвітніх навчальних закладів, які посіли призові місця в обласних та всеукраїнських творчих фестивалях і конкурсах.
Заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський дипломами та грамотами комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» та грошовими винагородами від Управління освіти, молоді та спорту нагородив вихованців Лозівської Станції юних натуралістів та юних обдарувань Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради.
Фестиваль супроводжувався святковими концертними номерами талановитих дітей Лозової.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ