Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

20190814 113829

    З метою забезпечення реалізації ст.53 Конституції України, Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 19 Закону України «Про охорону дитинства» щодо гарантованого права дітей на освіту, в межах заходів з виконання програми «Назустріч дітям» на території міської об’єднаної територіальної громади з 14 по 22 серпня проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок».

   Рішенням виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області від 23.07.2019 року № 701 «Про організацію проведення у 2019 році на території міської об’єднаної територіальної громади Всеукраїнського рейду «Урок»» затверджено заходи щодо організації проведення профілактичного рейду.

   Мета заходу – перевірка підготовки дітей до нового навчального року, обстеження умов проживання та виховання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, проживають у сім’ях опікунів (піклувальників), забезпечення необхідним шкільним приладдям, надання адресної допомоги в підготовці до нового навчального року в разі необхідності.

   До виконання цих заходів залучені представники служби у справах дітей Лозівської міської ради, управління освіти молоді та спорту міської ради, сектору ювенальної превенції Лозівського відділу поліції Національної поліції у Харківській області, Лозівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, старостинських округів.

   На даний час триває перший етап профілактичного рейду.

Питання щодо охоплення дітей навчанням перебуває під постійним контролем служби у справах дітей.

 

 

Служба у справах дітей Лозівської міської ради.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ