Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

2 61 15 липня перший заступник КП «Теплоенерго» Сергій Єршов взяв участь у круглому столі на тему: «Фінансування проектів у галузі питного водопостачання. Виконання загальнодержавної цільової програми «Питна вода».

Засідання проходило під головуванням голови підкомітету з питань регіональної політики, місцевих бюджетів та комунальної власності Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, керівника Міжфракційного депутатського об’єднання «Питна вода» Андрія Реки.
Учасники круглого столу обговорили комплекс проблем, пов’язаний з забезпеченням питного водопостачання належної якості, у тому числі за рахунок реалізації заходів, передбачених Загальнодержавною цільової програмою «Питна вода України» на 2011 – 2020 роки.

Основною метою поїздки на засідання круглого столу стало те, що Лозова відшукує можливості дофінансування Проекту будівництва нового водопроводу. Його планується прокласти від існуючої свердловини на території Лозівського ковальсько-механічного заводу до спроектованих котельних на 3,5,4 мікрорайонах. Нагадаємо будівництво котелень профінансують за рахунок кредиту Європейського інвестиційного банку, який повертатиме КП «Теплоенерго», в рамках Проекту реконструкції системи теплопостачання на мікрорайонах міста.
Планується, що вода зі свердловини проходитиме знезалізнення і у разі належної якості подаватиметься мешканцям 3-го мікрорайону. А по ходу новозбудованого водогону, довжиною 5,5 кілометрів, в планах встановити бювети для забезпечення жителів мікрорайонів водою.
Сам водогін планують збудувати за рахунок кредиту Європейсьокого інвестиційного банку. Кошти місто відшукує на придбання станції знезалізнення води.

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ