Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1530170Питання розміщення Лозівської централізованої бібліотечної системи у селі Катеринівка обговорили на виїзній нараді за участі Лозівського міського голови Сергія Зеленського, першого заступника голови районної державної адміністрації Юрія Петренка, працівників Катеринівської ЗОШ, Будинку дитячої та юнацької творчості і ЦБС.

«Приміщення в яких розміщені районний Будинок дитячої та юнацької творчості, Катеринівська ЗОШ та районне Управління соціального захисту населення необхідно зберегти, - наголосив міський голова Сергій Зеленський. - Вільними лишаються великі площі в будівлях. Тому ми повинні максимально їх заповнити, один з варіантів – розміщення ЦБС та архіву.» Також міський голова пройшовся коридорами Катеринівської ЗОШ та поспілкувався з директором школи Юрієм Шукалюковим про проблемні питання ремонтів. 
В зону обслуговування Лозівської ЦБС входять 32 бібліотеки, які обслуговують 94 населених пункта і 21 тисяча користувачів. З них 6 тисяч дітей та 3 тисячі юнацтва. В бібліотеках працюють 44 бібліотекаря.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ