Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

logo rgЦього року подати заявки можна лише в електронному вигляді, прийом документів триватиме з 22 січня по 15 березня включно.

"У грудні минулого року внесено зміни до Положення про проведення обласного конкурсу «Разом у майбутнє», - розповідає начальник Управління економіки Сергій Гранкін. - Суттєвою зміною є те, що зараз не можуть подавати заявки на участь у конкурсі ініціативні групи, як це було минулого року. Згідно положення, заявки подаватимуть громадські організації, громадські спілки, батьківські ради, ОСББ, які зареєстровані і легалізовані в установленому законом порядку. Відкрито дві категорії: перша – заявки до 300-т тисяч гривень (минулого року до 200 тис.), для всіх ініціатив, які є в громаді і друга категорія – на реалізацію спільних проектів територіальних громад, це вже будуть більш масштабні проекти загальною вартістю понад 1,5 млн грн. Це може бути ремонт дороги між цими територіальними громадами, ремонт і утримання комунального об’єкту та інше. Міні-проекти подаватимуться в електронному вигляді, це значно спрощує саму процедуру подання».
У зв’язку з тим,що змінилося положення є певні обмеження у кількості поданих міні-проектів. Цього року конкурсант може підготувати один міні-проект за одним тематичним напрямком, у минулому році мав можливість подавати три міні-проекти.
Перш за все міні-проекти це можливість вирішити локальні проблеми, які є в закладах, установах, чи на території міста, це підтримка для ОСББ, які впроваджувають енергозберігаючі технології, - розповідає Сергій Гранкін. Прикладом є яскраві реалізовані проекти в громадській організації «Жемчужинки», на базі якої зараз створено відділення для дітей–інвалідів. Вони переможці декількох років і реалізували три соціально-значимі для міста міні-проекти. Одні з цікавих проектів - придбання велосипедів в фельдшерсько-акушерські пункти, облаштування соляної кімнати в фізіотерапевтичному відділенні  Лозівської ЦРЛ, встановлення сонячного колектору у ДНЗ № 3.

Лозова з 2012 року приймає участь в обласному конкурсі розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», тоді підготували лише 2 проекти. Позитивна динаміка відбулася з 2014 року, місто підготувало 16 проектів і 5 з них були визначені переможцями. Кожного року темпи нарощувалися, кількість реалізованих проектів збільшувалася. Найбільше реалізовано у 2016 році, з поданих 123, 25 стали переможцями і успішно реалізовані.
За більше детальною інформацією щодо підготовки проектних заявок звертатися до Управління економіки Лозівсько міської ради особисто, або за телефоном 2-56-15.
Зразки документів для участі в обласному у конкурсі розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» можна знайти на сайті Харківської обласної ради.
План проведення конкурсу
Форма заяви на отримання гранту
Перелік необхідних документів
Зразок резюме конкурсанта

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ