Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

snimok ekrana 2019 10 18 v 17.11.23

Шановна Юліє Олександрівно!

15 березня в одномандатному виборчому окрузі №179, до складу якого входить і Лозівщина, відбулися проміжні вибори народного депутата до ВРУ.

Щиро вітаю Вас з обранням до Верховної Ради України та набуттям депутатських повноважень!

Ваша перемога свідчить про беззаперечний авторитет серед мешканців Лозівської громади. Свого часу перебуваючи на посаді голови Харківської облдержадміністрації, Ви своєю щоденною кропіткою працею розбудовували не тільки Слобожанщину, а й Лозівщину, дбали про добробут її мешканців.

Безумовно, Ваші професійні і особисті якості: досвідченість, працьовитість, цілеспрямованість – стануть відмінною допомогою у продовженні виконання цієї нелегкої місії, яку мешканці Лозівської ОТГ довірили Вам.

Переконаний, що думка мешканців громади буде обов’язково врахована у Вашій законотворчій діяльності.

Бажаю Вам сміливості у прийнятті рішень в інтересах нашої громади та натхнення, аби плідно працювати у найвищому законодавчому органі нашої держави.

 

За дорученням мешканців Лозівщини, з повагою, Лозівський міський голова Сергій Зеленський.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ