Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

987

Апарат штучної вентиляції легенів у складі: дихальний контур, вартістю 1.1 мільйона гривень та аналізатор газів крові – 500 тисяч гривень, придбають для надання медичної допомоги пацієнтам хворим на COVID-19.

Перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков під час засідання виконавчого комітету розповів, що апарат такого класу є лише в обласному центрі. Він не тільки допомагатиме дихати, а й замінюватиме легеню хворому.

Кошти на придбання нового обладнання Лозівське ТМО отримало від НСЗУ за пакетом «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19». Загалом на боротьбу з коронавірусною інфекцією лозівські медики отримали 6,7 мільйона гривень. Окрім придбання нової апаратури, кошти використовують для додаткових виплат медпрацівникам, які працюють безпосередньо з хворими на коронавірус, переважно це працівники інфекційного відділення, лабораторії та реанімації, а також закупівлю лікарських засобів та виробів медичного призначення.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ