Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1450233В навчальних закладах міста триває громадський огляд щодо готовності шкіл, дошкільних навчальних закладів та закладів позашкільної освіти до початку нового навчального року.

Сьогодні, 20 серпня, в Управлінні освіти, молоді та спорту відбувся один з етапів громадського огляду. Директори усіх навчальних закладів презентували свої надбання у проведенні капітальних та поточних ремонтів, оснащення шкіл та дитсадків меблями, оргтехнікою, дидактичними матеріалами, спортивним інвентарем. Говорили й про проблемні питання та доповідали про використані кошти виділені з міського бюджету, батьківські внески, спонсорську допомогу та грантові кошти.
Роботу оцінюють батьківські комітети, директори навчальних закладів (один одного), а також комісія Управління освіти, молоді та спорту, яка створена згідно розпорядження міського голови.
«При оцінюванні готовності закладу окрім матеріально-технічного оснащення до уваги братимуть також результати державної підсумкової атестації, зовнішнього-незалежного оцінювання, участь в олімпіадах, загалом усю роботу, яка проводилася упродовж року, - розповіла начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева.
Цього року комісія та громадськість відвідають лише три кращі школи, три дитсадки і три позашкільні навчальні заклади і визначать переможців, на яких очікуватимуть подарунки. Такий формат прийомки шкіл у цьому році започаткували вперше. Раніше комісія відвідувала кожен навчальний заклад, що значно затягувало процес прийомки шкіл.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ