Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1600706Перед початком сесії міської ради 15 березня керівники міста і району вручили медалі та дипломи переможницям міжнародного дистанційного конкурсу дитячих малюнків «Діти проти війни...» Анжеліці Горгуновській та Валентині Уваренко, ученицям Лозівської дитячої художньої школи, та їх викладачу Олені Парамєєвій.

Проходив конкурс 19 грудня в Парижі, Франція За свої роботи учениці отримали Золоті медалі з сертифікатами та дипломи «Лауреат I ступеню». Нагороди для вручення організатори конкурсу передали до України.
Лозівський міський голова Сергій Зеленський привітав дівчат та викладача з перемогою та подякував за те, що прославляють Лозівщину та у цілому Україну на міжнародному рівні.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ