Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

50 тисяч гривень з міського бюджету пішло на придбання 40 комплектів спеціальної форми для рятувальників 24 державної пожежно-рятувальної частини. Куплений одяг і взуття раніше використовували англійські пожежники, але форма у гарному стані і повністю відповідає специфіці роботи, каже перший віце-мер Олександр Жидков. Обмундирування захистить лозівських рятувальників на пожежах і під час різних надзвичайних ситуацій.

Олександр Жидков розповідає, керівництво міста вирішило купити форму для рятувальників, бо вони рятують життя, а самі не захищені. Забезпеченням частини займається держава, але фінансування обмежене і обновок приходить мало, каже начальник ДПРЧ-24 Євген Шевченко.

Комплекти спецформи до ДПРЧ постачали впродовж місяця, особливого приводу для вручення не чекали, бо розуміли, що людям треба працювати. пояснює перший віце-мер.

Лозівська райдержадміністрація оплатила пошив повсякденної робочої форми для всіх працівників ДПРЧ-24. Її вручили сьогодні, 10 червня.

Рятувальники подякували міському і районному керівництву за обновки. Вперше за останні 20 років їх повністю забезпечили одягом і взуттям.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ