Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1280018Сьогодні, 19 січня, міський голова Сергій Зеленський вручив грамоти і цінні подарунки - набори інструментів, 24-річному Андрію Сосіпатрову та 71-річному Борису Євсєєву, які врятували під час пожежі трьох дітей.

«Ви вчинили героїчний вчинок. Коли більшість спостерігала за тим, як діти просять допомоги з балкону, а деякі фільмували на телефони, ви, забувши про небезпеку,  кинулися їх рятувати, сказав міський голова Сергій Зеленський.  - Від себе особисто від виконавчого комітету, депутатів міської ради та усієї громади Лозової дякую вам, Андрію Андрійовичу та Борисе Костянтиновичу,  за проявлений героїзм.»  

 Чоловіки  свій вчинок подвигом не вважають, говорять, що так повинна діяти будь яка людина. Та все ж таки були приємно вражені увагою керівництва міста.

Подія сталася 12 січня у квартирі на другому мікрорайоні. Троє маленьких дітей: шести, п’яти та півтора року залишилися вдома самі, коли в квартирі спалахнув вогонь. 

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ