Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1900449

На засіданні виконавчого комітету сьогодні, 25 лютого, затверджено план наповнення бюджету міської ОТГ, економного і раціонального використання бюджетних коштів у процесі виконання бюджету.

Планом передбачено забезпечення виконання показників дохідної частини бюджету міської ОТГ на 2020 рік та використання всіх наявних резервів збільшення надходжень. Систематичне проведення моніторингу надходжень податків і зборів. Активізація діяльності роботи комісії з питань своєчасної сплати податків, зборів та інших платежів до бюджету.. Формування та надання фінансовому управлінню переліку суб’єктів господарювання, які нараховують заробітну плату нижче встановленого законодавством мінімального рівня.

Передбачено ряд заходів стосовно сплати податків. Проведення роботи по виявленню відокремлених підрозділів підприємств та організацій, які не сплачують податки до бюджету міської ОТГ, здійснюючи господарську діяльність на території громади. Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо недопущення фактів «тіньової зайнятості», сприяння створенню нових робочих місць та вжиття заходів щодо виконання законодавства про оплату праці, особливо в частині виплати заробітної плати на рівні не нижчому, ніж встановлений законодавством.

У плані - упорядкування земельних питань, які дадуть можливість наповнення бюджету ОТГ. Посилення роботи щодо попередження та виявлення порушень земельного законодавства. Вжиття організаційних заходів з проведення інвентаризації землекористувачів на території громади. Організація проведення інвентаризації земель запасу, резерву та земель водного фонду. Проведення інвентаризації діючих договорів оренди земель стосовно відповідності розміру встановленої орендної плати вимогам Податкового кодексу України.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ