Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

img 8911 4015x2677 bcb1

13 лютого під головуванням Віцепрем'єр-міністра України Дмитра Кулеби та керівника ХОДА Олексія Кучера в Харкові відбулась нарада з питань розвитку європейської інтеграції.

Віцепрем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба відзначив, що зараз важливим завданням є забезпечення синхронізованого курсу України на європейську інтеграцію – щоб цими питаннями опікувались не лише в столиці, але й на рівні регіонів.

«Щоб кожен громадянин відчував конкретні переваги та користь від європейської інтеграції, яка дозволяє підвищувати якість життя людей та створювати правильні, добрі умови для бізнесу. Я дуже радий, що Харківська область хоча й знаходиться далеко від кордону з Європейським союзом, але має дуже позитивну динаміку в цій сфері, зокрема, в торгівлі. Збільшується експорт, збільшується товарообіг з країнами ЄС. Тут, безумовно, є заслуга й місцевої влади, й місцевого бізнесу», - сказав віцепрем’єр-міністр.

Він також повідомив, що зараз уряд має мету створити в усіх областях України офіси європейської інтеграції.

Зараз як пілотний проєкт подібний офіс створений у Херсонській області, Харківщина – на черзі.

Фото та інформація з сайту Харківської обласної державної адміністрації

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ