Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1240992 на основнуЗа результатами відвідування мером міста С.В.Зеленським 31 жовтня 2017 року педіатричного відділення, станом на 30 листопада відділення повністю укомплектовано на 30 ліжко-місць новими матрацами, постільною білизною, рушниками та тумбочками.

Завідуюча педіатричним відділенням Гончарук М.А. висловила вдячність меру та депутатському корпусу за покращення умов перебування дітей у відділенні, мами маленьких пацієнтів оцінили таке придбання, вони наголошують на необхідності самих пацієнтів підтримувати належний стан придбаних речей.

Загалом з міського бюджету на придбання витрачено близько 60 тис. грн. розповів О.Г. Іваненко - головний лікар Лозівської міської лікарні, який в свою чергу подякував за надану допомогу від імені хворих та медичного персоналу.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ