Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

ПВРЗСьогодні, 25 червня, з робочим візитом на Лозівщині перебував голова Харківської облради Сергій Чернов. Він зустрівся з керівництвом і працівниками комплексу водопідготовки “Дніпро”, що у Краснопавлівці, та колективом Панютинського вагоноремонтного заводу. На обох підприємствах гостю показали потужності й озвучили проблеми.

У водяників - це старе обладнання, аварійні мережі. Сергій Чернов нагадав, облрада виділила 3,7 мільйони гривень на проект по заміні більше 30 кілометрів водогону від Краснопавлівки до Лозової. До кінця року документація має бути готова, а реконструкцію планують почати наступного року.
Керівництво і колектив ПВРЗ поскаржилися на простій заводу та його наслідки. Працівники півроку сидять без роботи, звільняються. Через це міський бюджет недоотримує кошти, наголосив лозівський мер Сергій Зеленський. Міський голова не задоволений загальною ситуацією з наповненням бюджету. Його незабезпеченість перевищує 30 мільйонів гривень. Стільки Лозівська ОТГ недоотримала від держави медичної і освітянської субвенцій. Ці кошти мінфін пропонує шукати тергромаді самостійно або оптимізувати мережі.
Голова облради Сергій Чернов обіцяв не допустити розвалу ПВРЗ. Також він відвідав КП “Тепловодосервіс” та Панютинський психоневрологічний інтернат.

 

ПВРЗ2

ПВРЗ3

ПУВХ

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ