Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

78954676 2188442188123496 5869665137513725952 nПриурочать подію дню народження Юрія Олексійовича, 8 лютого 2020 року йому б виповнилося 75 років. Ініціаторами встановлення стали рідні Юрія Семененка. Вони запропонували ескіз дошки, яку виготовлять за власні кошти. У мерії нададуть допомогу у її встановленні та урочистому відкритті, його планують провести біля будинку № 11 по вулиці Свято-Миколаївській.

Про це сьогодні, 4 грудня, говорили у мерії  на комісії з відзначення та увічнення пам’яті видатних людей, яка пройшла під головуванням секретаря міської ради Сергія Коби.

Юрій Семененко більше сорока років пропрацював на Лозівському ковальсько-механічному заводі. Свою трудову діяльність розпочав електрогазозварювальником. Останні роки працював головою профспілкового комітету. За значні досягнення був нагороджений Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР та нагрудним знаком «Профспілкова відзнака».

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ