Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1810886

У ході планового моніторингового візиту до комунальної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жемчужинки» представники Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в східних областях перевірили дотримання норм перебування дітей з інвалідністю в установі.

Загалом роботою Центру перевіряючі залишилися задоволені, розповідає директор Ольга Ашиткова. Відзначили, що на високому рівні організована робота по реабілітації дітей з інвалідністю, заклад обладнано сучасним обладнанням.

У ході моніторингу представники Уповноваженого ВР з прав людини виявили порушення, які стосуються протипожежної безпеки та відсутності медичних аптечок. Вказали на необхідності встановлення поручнів у санвузлах та душових закладу. Також рекомендували керівництву, обладнати приміщення підйомником для безперешкодного доступу до другого поверху дітей, які самостійно не можуть піднятися сходами.

Усунення порушень проконтролював міський голова Сергій Зеленський, який 28 жовтня разом з головою районної державної адміністрації Ашотом Кероповим відвідав Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жемчужинки». Очільники для потреб закладу привезли п’ять вогнегасників, а від голови Харківської обласної ради Сергія Чернова передали сім медичних аптечок, які укомплектовані ліками першої необхідності. Найближчим часом за кошти міського бюджету в душових та туалетних кімнатах встановлять поручні.

Також міський голова обговорив з директором Центру Ольгою Ашитковою можливість встановлення підйомника.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ