Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

ССД 217 квітня 2018 року службою у справах дітей Лозівської міської ради на чолі з головним спеціалістом служби Бровко В.В., разом з фахівцем соціальної роботи Лозівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кобилко А.О., методистом Управління освіти, молоді та спорту Бабенко О.О. було проведено міський рейд щодо перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

           В ході проведення рейду було обстежено 5 сімей з дітьми, де з батьками проводились профілактичні бесіди щодо належного виконання своїх батьківських обов’язків стосовно утримання та виховання дітей, індивідуальні консультування з окремих питань.

           Також мав місце випадок, коли було виявлено неповнолітню дитину, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, вела себе неадекватно. Спеціалістами рейдової групи було вжито заходів щодо термінової госпіталізації неповнолітньої до Лозівської міської лікарні де їй було надано невідкладну швидку допомогу. На даний час стан здоров’я дитини задовільний.

           Відповідно до ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків по відношенню до дитини батьків неповнолітньої буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

            

                                           Служба у справах дітей Лозівської міської ради

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ