Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

maski

За листопад – грудень 2020 року фахівцями Лозівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області проведено 396 моніторингових  перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних вимог, визначених Постановами Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 № 641 та від  09 грудня 2020 № 1236, Постановами Головного державного санітарного лікаря України №№17, 20, 23, 25, 32, 39, 50, 55.


 Здійснено 38 перевірок закладів громадського харчування,  54 перевірки закладів продовольчої торгівлі, 209 - непродовольчої торгівлі, 6- агропродовольчих ринків, 41 перевірка перукарень, 12 перевірок громадського транспорту, 9 перевірок фітнес-центрів та спортивних залів, 13 розважальних закладів та кінотеатрів, 4 закладів культури , соціальної та реабілітаційної сфери. Порушення виявлені на 84 (21%) об’єктах. Для усунення виявлених порушень видано 94 приписи та пропозиції, складено 17 протоколів про порушення санітарного законодавства. Про результати перевірок направлено 1 лист до органів влади, у 6 випадках проінформовані правоохоронні органи.

 Під час перевірок виявлялися факти нехтування відвідувачами використанням засобів індивідуального захисту  ( зокрема, відсутність або невірне носіння захисних масок), відсутність захисних окулярів на працівниках, відсутність контейнерів для збору використаних масок, не проведення дезінфекції контактних поверхонь кожні 2години та інші.
 На виконання рішень регіональної та місцевої комісій з питань ТЕБ та НС проводиться сумісна робота з правоохоронними органами щодо контролю дотримання протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування, громадському транспорті, розважальних закладах тощо.  Всього проведено 11 сумісних перевірок.
 На виконання рішень регіональної комісії з питань ТЕБ та НС були проведені моніторингові перевірки на залізничному вокзалі та в залізничному транспорті внутрішнього сполучення. Проведено 2 перевірки  залізничного вокзала та 2- потягу приміського сполучення. Порушення виявлені на 2 об’єктах. Для усунення порушень надано 2 пропозиціі та проведена роз’яснювальна робота.
 На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 04.09.2020 № 37133/0/1-20 проводиться нагляд за дотриманням профілактичних та протиепідемічних заходів закладами загальної середньої світи щодо створення безпечних умов перебування учнів та працівників. Станом на 24.12.2020 перевірено 2 заклади, порушення не виявлені. Кількість перевірених дошкільних закладів - 2. Порушень не виявлено. 

 Лозівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області наголошує, що в умовах підвищення захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) необхідно дотримуватись соціальної дистанції, масочного режиму, регулярно мити руки з милом та обробляти антисептиком. Адже нехтування простими санітарно-гігієнічними вимогами загрожує Вашому здоров’ю та здоров’ю Ваших близьких.

 Лозівське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ