Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

photo 2020 01 23 15 37 59 4Збільшити кількість спортивних майданчиків, покращити умови тренувань, оновити матеріально-технічну базу ігрових видів спорту та посприяти в організації поїздок на змагання, такі питання піднімали юні спортсмени, вихованці ДЮСШ «Юність» та «Олімпія», під зустрічі з міським головою Сергієм Зеленським, яка відбулася 23 січня. Усі питання міський голова взяв на контроль.

Сергій Зеленський ділився планами щодо розвитку баскетболу у місті. Розповів, що під час реконструкції Палацу культури буде обладнано сучасну спортивну залу для занять баскетболом також в планах розміщення майданчиків для гри в баскетбол на кожному мікрорайоні.

Міський голова запросив спортсменів міста взяти участь у відкритті спортивної зали у ДЮСШ «Юність», яку ремонтували майже два роки. Захід відбудеться у п’ятницю, 24 січня. З понеділка, 27 січня, у спортивній залі розпочнуться повноцінні тренування.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ