Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

1566380950 1514888663 lvivski.in .ua 2 1 18 Про це повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков. У середньому на один кілометр водогону, який укладений у дві нитки, припадає до десяти поривів, розповідає директор. Стальний водогін введено в експлуатацію більше 35 років тому, а максимальний термін його служби 20-25 років. Акцентує увагу, що на баланс водогін від Краснопавлівки до Лозової, Харківводоканал прийняв у цьому році, після звернення до голови Харківської обласної державної адміністрації.

Наразі бригади Харківодоканалу для забезпечення безперебійного водопостачання Лозової виконують підтримуючі роботи на водогоні. Сьогодні, 8 листопада, ліквідували дві аварії поблизу Краснопавлівки.

У своєму коментарі Владлен Волков повідомив, що на етапі розроблення знаходиться проєкт по заміні водогону від Краснопавлівки до Лозової, він виконаний майже на 70 відсотків. Після проходження експертизи буде визначено вартість реалізації проєкту та джерело фінансування.

У зв’язку з аваріями на водогоні від Краснопавлівки до Лозової, ДП «Лозоваводосервіс» змушене зменшити тиск подачі води на місто вночі, аби вдень, забезпечити населення безперебійним водопостачанням. Лозівчан просять з розумінням поставитися до ситуації.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ