Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P90216 08181516 лютого на річці Бритай пройшов зимовий відкритий чемпіонат міста Лозова з ловлі риби на мормишку "Бритайська крига-2019". Цього року чемпіонат зібрав навколо себе 20 команд з 40 учасників. У змаганнях взяли участь спортмени із міста Лозова, Лозівського, Первомайського, Близнюківського району та Дніпропетровської області.

З відкриттям Чемпіонату рибалок привітав заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський, побажав гарних уловів та перемог.
За правилами рибалкам дозволялося використовувати одну вудочку з одним гачком або мормишкою. На вилов риби відводилося два тури по дві години.
Організатори визначили переможців у особистому і командному заліках.
У командному - переможцями став «Торопатий окунь» на чолі з майстрами своєї справи Курочкіним Іваном та Біляєвим Артемом. Друге місце посіла команда «Костюки» - Костюк Іван та Костюк Сергій (чемпіони минулорічного чемпіонату). Третє місце вибороли «Агенти 007» Непошивайло Дмитро та Лясов Даніїл.
У особистому заліку перемогу здобув Костюк Іван, друге місце посів Непошивайло Дмитро, третє - Гончаренко Олександр
У номінаціях:
«Перша риба» переміг Курочкін Іван
«Наймолодший учасник» - Попудренко Єгор (11 років)
«Найстарший учасник» - Огаренко Олександр (69 років)
Переможці змагань отримали пам’ятні статуетки, медалі, грамоти, рибальську спорядження, термобілизну і рибальські бокси. Всі інші рибалки також не залишилися без подарунків їм вручили рибальське спорядження.
Церемонію нагородження учасників змагань провела начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева, директор Лозівського міського центру «Спорт для всіх» Євгеній Літвінов, приватні підприємці Трегуб Ігор та Внуков Олег.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ