Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1880520Сьогодні, 22 січня, у сквері Шевченка зібралися представники міської та районної влади, військові, працівники організацій, підприємств та громадськість, де відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Соборності України. Присутні вшанували загиблих бійців за незалежність України хвилиною мовчання і поклали квіти до підніжжя пам’ятника Т.Г. Шевченка.

Цей день увійшов в історію українського народу підписанням Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою, який передбачав ліквідацію вікового роз’єднання сходу та заходу України між різними імперіями.

А 22 січня 1990 року в пам’ять про цю подію мільйони українців вишикувалися в живий ланцюг від Києва до Львова, так відзначивши День Соборності України, день української єдності та свободи. Боротьба за її волю, незалежність і суверенітет не припинялася в усі часи і відбувається сьогодні на сході країни.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ