Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

Сьогодні, 4 червня, на сесії Лозівської міськради нагородили лозівчанина Сергія Яценка. За проявлені мужність, героїзм та небайдужість рятівник отримав годинник з логотипом голови Харківської облради, від Лозівської міськради – пам’ятну адресу, цінний подарунок та сувеніри.

Нагадаємо, 17 лютого чоловік врятував життя 12-річному Микиті. Хлопець разом з друзями провалився під кригу на лозівському ставку за парком Перемоги. Двох його ровесників врятувати не вдалося, хлопці на той час потонули.
Про відзначення Сергія Яценка на державному та обласному рівнях перед керівництвом області поклопотав мер Лозової Сергій Зеленський. У березні він вніс подання голові Харківської облдержадміністрації Олексію Кучеру щодо відзначення Сергія Яценка державною нагородою України – медаллю «За врятоване життя».

 

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ