Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1520817Всеукраїнська фестиваль-виставка голубів та домашньої живності пройшла у Лозовій у неділю, 21 жовтня, біля міського Палацу культури. Захід провели за ініціативи громадської організації «Лозівський клуб голубоводів» та за підтримки Лозівського міського голови Сергія Зеленського.

До міста з’їхалися голубоводи з Дніпропетровської, Запорізької, Сумської та Харківської областей. Відвідувачам демонстрували рідкісні види голубів, фазанів, курей, кролів та іншої живності. Бажаючі могли не тільки на них подивитися, а й купити. Виставка викликала неабиякий інтерес у лозівчан, малеча і дорослі отримали естетичне насолодження та масу позитивних емоцій.
Учасники виставки дякували організаторам та керівництву міста за високий рівень проведення заходу. У майбутньому виставки голубів у Лозовій планують проводити два рази на рік та залучати ще більшу кількість учасників. 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ