Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1520874Сьогодні, 23 жовтня, комунальники встановили ще одну сонячну батарею на пішохідному переході по вулиці Кооперативній. Це вже четвертий перехід, який у темний час доби освітлюється за допомогою сонячної батареї. До цього таким чином освітили три пішохідні переходи  по вулицях : Грушевського, Моторного та Миру.

Начальник УЖКГ Олександр Залізінський наголосив, що у темний час доби сонячні батареї дають можливість освітити переходи та убезпечити пішоходів та водіїв транспортних засобів від порушень правил дорожнього руху.

Вартість одного набору до якого входять: сонячна панель, світильник та акумулятор складає 24 тисячі гривень. Придбали їх за кошти міського бюджету. Ще одну батарею комунальники планують встановити на пішохідному переході навпроти ЗОШ № 8.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ