Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1230188Сьогодні, 20 жовтня, на нараді з керівниками комунальних підприємств, яка пройшла у мерії під головуванням заступника міського голови Валерія Крикуна, обговорили, як триває опалювальний сезон у Лозовій.

Згідно рішення виконавчого комітету опалення житлового фонду міста розпочалося з 17 жовтня. Валерій Крикун звернув увагу усіх керівників комунальних підприємств взаємодіяти при налагодженні роботи опалювальної системи міста і оперативно реагувати на звернення громадян.
Директор КП «Теплоенерго» Володимир Березуцький розповів, що усі котельні запущені, на сьогодні тривають налагоджувальні роботи опалювальної системи, це займе близько 2-х тижнів. Зі зниженням температури навколишнього середовища, збільшуватиметься температурний режим енергоносія і з системи опалення повністю зникне повітря.
На сьогодні до КП «Житлово-управляюча компанія» надійшло близько 200-т звернень від мешканців багатоповерхівок з приводу виникнення повітряних пробок у внутрішньо-квартирних системах опалення. Директор КП «ЖУК» Вячеслав Ткаченко розповів, що у разі виникнення проблем з подачею тепла в багатоквартирні будинки, мешканцям необхідно звертатися до диспетчерів КП «ЖУК» за телефонами 2-52-32, або (050)303-28-59. Такі виклики обслуговуються цілодобово.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ