Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 7d5cf1b3332564d5d4c9b4d9845ca18d VСьогодні, 17 квітня, на новозбудованому спорткомплексі у парку «Перемога» відбулися перші заняття з фізичної культури для школярів міста. 

Нагадаємо збудували спорткомплекс за кошти державного бюджету, на це пішло майже чотири мільйони гривень. Наразі розробляється проект благоустрою прилеглої території до спорткомплексу. Поряд з ним планується облаштувати мотузковий парк, на це з міського бюджету виділено 500 тисяч гривень.

Заняття на спорткомплексі проходитимуть згідно графіку. З 9.00 до 14.00 години тут проводитимуть уроки фізкультури для учнів шкіл, з 15.00 до 18.00 - займатимуться вихованці дитячих юнацько-спортивних шкіл міста.
Для організованих груп населення майданчик працюватиме з 18.00 до 20.00 години. Усім бажаючим за довідками звертатися до головного фахівця комунальної установи «Спорт для всіх» Літвінова Євгенія Володимировича. 

 Долучайтеся до нашого каналу в Telegam

 

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ