Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

photoШановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Лозівщини!
Щиро та сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності Лозівщини. Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, операторів – всіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.
Ви — люди, які наділені талантом і щирим умінням приносити в кожен дім світло обізнаності і радість спілкування. Завдяки вашій роботі ми маємо можливість отримувати саму оперативну інформацію й спілкуватися в живому ефірі.
Завдяки достовірній, об’єктивній і якісно поданій інформації вибудовується діалог між владою і громадянами, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади.
Бажаю всім працівникам радіомовлення, телебачення і галузей зв’язку здоров’я, щастя, миру, благополуччя, подальших успіхів у роботі, нових творчих ідей, втілення в життя надій і намічених планів!
Зі святом!

 

З найкращими побажаннями,
Лозівський міський голова
Сергій Зеленський

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ