Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1220636Сьогодні, 11 жовтня, у мерії члени виконавчого комітету ухвалили рішення про встановлення тарифів на теплову енергію для КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради.
У порівнянні з минулим роком тариф для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії зріс на 5%, з приладами обліку - на 19.7%, для бюджетних організацій вартість 1 Гк підвищилася на 60%. Тариф розраховувався на температуру від 0 до +16 °C. 70% складової тарифу це газ, який на 52 % виріс у ціні саме для бюджетних організацій.
Під час процедури обговорення запропонованого тепловиками тарифу, до міського голови Сергія Зеленського надходили звернення громадськості щодо його зниження. Сьогодні, 11 жовтня, під час засідання виконавчого комітету, головуючий – перший віце-мер Олександр Жидков зачитав звернення міського голови Сергія Зеленського до членів виконкому. У ньому мер запропонував при затвердженні тарифів переглянути розрахунок рентабельності підприємства та змінити його з 10% на 5 %.
У зверненні міський голова наголосив, що наданий КП «Теплоенерго» розрахунок тарифу на послугу з централізованого теплопостачання здійснений з дотриманням усіх вимог чинного законодавства, він повинен бути економічно обґрунтованим та відшкодовувати витрати на його виробництво. Утім зниження рентабельності дасть змогу забезпечити стале функціонування теплопостачального підприємства і в той же час зменшити фінансове навантаження на споживачів при оплаті за надані послуги, зазначив у листі Сергій Зеленський.
Члени виконкому врахували пропозицію. Зі зменшенням рентабельності, тариф для абонентів без будинкових та квартирних приладів обліку зменшився на 2 гривні та на 100 гривень зменшилась вартість 1 Гкал для абонентів з приладами обліку.
Таким чином, з 1 листопада для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії (населення) тариф складає – 1735, 53 грн за 1 Гкал, (з ПДВ). Для абонентів житлових будинків без приладів обліку (населення) – 41,43 грн за 1 кв. м. (з ПДВ) за місяць, протягом періоду надання послуги з централізованого опалення. Для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) – 2333,35 грн за 1 Гкал, (з ПДВ).

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ