Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1530115Сьогодні, 26 жовтня, таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради. Спеціалісти управління економіки вивчили пропозиції перевізників, щодо підняття тарифу до 8 гривень, а пенсіонерам до 4-х.

Основною передумовою для підвищення проїзду перевізники називають: здорожчання паливно-мастильних метеріалів та запчастин і необхідністю підняття заробітної плати водіям маршруток. Проаналізувавши розрахунки спеціалісти міськради дійшли висновку, що економічно обгрунтований тариф – 7 гривень.
Міський голова Сергій Зеленський вказав перевізникам на неналежний технічний та санітарний стан маршруток, зауважив, що з моменту останнього підняття тарифу перевізники не покращили якість автопарку. Міська влада зі свого боку сприяє роботі перевізників, за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної ремонтує центральні вулиця міста і забезпечує належний проїзд для маршруток.
Після обговорень виконком міської ради приймає рішення про підняття тарифу до 7 гривень, для пенсіонерів до 4-х, а школярі в маршрутних таксі, як і раніше їздитимуть за 2 гривні.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ