Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 5513

У міському Палаці культури продовжують реалізовувати проєкт з капітального ремонту будівлі. Фінансується він упродовж трьох років, починаючи з 2019, за рахунок коштів Державного Фонду регіонального розвитку. Проєктна вартість капітального ремонту будівлі Палацу культури - 48 мільйонів гривень.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський на нараді з начальником Управління культури Оленою Пугою та директором Палацу культури Віктором Гаращуком обговорив хід проведення ремонтних робіт. Наразі підрядна організація виконує утеплення фасаду та гідроізоляцію й утеплення фундаменту. Ці роботи виконані на 60%.

У рамках проєкту передбачено встановлення огорожі навколо задньої частини будівлі Палацу культури. Паркан сягатиме трьох метрів, говорить Віктор Гаращук, й дасть можливість вжити заходів щодо збереження майна. Незабаром підрядник приступить до виконання цих робіт. Також планується упорядкування території за Палацом культури.

Окрасою будівлі стане надпис «Міський Палац культури», його нанесуть на найвищій частині будівлі.

Виконують ремонтні роботи у міському Палаці культури й за кошти громади – замінено 150 метрів системи водопостачання.

У 2019 та 2020 роках у Палаці культури повністю відремонтували дах – уклали більше 4-х тисяч квадратних метрів мембранної покрівлі та провели ремонт парапетів. Замінили вітражі у фойє і встановили енергозберігаючі вікна на 3-му поверсі. Також обладнали новими склопакетами дитячий розважальний центр «Маскарад», де у минулому році реалізовано й міні-проєкт обласного конкурсу «Разом в майбутнє» за кошти обласного і міського бюджетів.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ