Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1900065Провели його на честь лозівських тренерів - ветеранів спорту сьогодні, 15 лютого.  До Лозової з’їхалися близько 170 учасників з Харкова, Павлограду селищ міського типу Дінець, Слобожанське та Комсомольське Харківської області. Лозову на змаганнях представляла команда ДЮСШ «Юність».

Привітати учасників та відкрити змагання завітали голова ХОДА Олексій Кучер, Лозівський міський голова Сергій Зеленський, заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична, радник голови ХОДА Вікторія Алєксєйчук. Гості побажали юним спортсменам впевненості та перемог, та запевнили у подальшій підтримці галузі спорту Лозівщини.

Обговорюючи з обласними керівниками розвиток спорту Лозової, міський голова поінформував про плани стосовно завершення реконструкції ДЮСШ «Юність». Зокрема, необхідності ремонту декількох залів та фасаду будівлі, на що потрібно близько 12-ти мільйонів гривень. Сприяти у виділенні коштів з обласного бюджету просив голову ХОДА Олексія Кучера: «Обласний очільник розуміється на проблемах спорту, тому я сподіваюся на його допомогу».

  • - Не кожне місто має такий спортивний комплекс, як ДЮСШ «Юність» у Лозовій, - відзначив голова ХОДА Олексій Кучер. – Я, як колишній професійний спортсмен, бачу, що у ремонт будівлі вкладено багато сил і коштів. Головне, задоволена уся спортивна спільнота Лозової і не тільки, сьогодні сюди завітали на змагання діти з нашої та сусідньої областей. Ця будівля красива і безпечна. Окрім високоякісних ремонтів її обладнано сучасними засобами протипожежної безпеки.»

Голова Харківської облдержадміністрації наголосив: Ми відшукуватимемо кошти на подальший ремонт Лозівської ДЮСШ».

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ