Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 5814

На засіданні виконавчого комітету сьогодні, 13 квітня, впровадили додаткові профілактичні й протиепідемічні заходи щодо встановлення особливих умов пільгових перевезень на міських маршрутах загального користування у період карантину «помаранчевого» та «червоного» рівнів епідемічної небезпеки. Правом пільгового проїзду на міському транспорті користується майже 21 тисяча громадян. Перевезення пенсіонерів за віком, та інвалідів 3 групи здійснюватиметься щоденно з 9.00 до 11.00 години та з 14.00 до 16.00 години. Ті пільговики, яким державою надано право їздити у транспорті безкоштовно, у часі не обмежуються.

  • - Визначення часу перевезення для пільговиків, окрім додаткових профілактичних та протиепідемічних заходів,  зменшить пасажиропотік у часи пік й дасть можливість працівникам підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста і медикам, дістатися на роботу та повернутися з неї, - сказав перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков. - В умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки перевезення у громадському транспорті обмежене й здійснюється лише за умови заповнення посадочних місць на 50%. Таке рішення прийняла регіональна комісій з питань техногенно-екологічної безпеки, - поінформував перший віцемер.

Дві неділі поспіль Лозівська громада знаходиться у «червоній» зоні епіднебезпеки. Динаміка захворювання на корона вірусну інфекцію у громаді негативна, говорить Олександр Жидков, лише за вихідні захворіло 123 людини й 3 померло. Закликав лозівчан дотримуватися норм карантинного режиму, тим самим допомогти громаді вийти зі складної епідемічної ситуації.

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ