Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P1990900

Вручити відзнаки організації ветеранів України «Почесний ветеран» сьогодні, 11 серпня, до Лозової завітав голова Харківської обласної організації ветеранів України Анатолій Хіневич. Перед початком засідання виконавчого комітету він вручив відзнаки голові ради ГО «Ветеранська організація Лозівської ОТГ» Валентині Книш та її першій заступниці Олені Столяренко. Він подякував керівницям за розвиток ветеранського руху на Лозівщині, за добрі справи і активну життєву позицію та побажав натхнення у громадській роботі.

«Це найбільша ветеранська організація у складі Харківської обласної, - відзначив Анатолій Хіневич. - Зі створенням Лозівської ОТГ міська й районна організації об’єдналися в одну - сильну й дієву, яку ми готові підтримувати в усіх починаннях»

Валентина Книш та Олена Столяренко дякували за нагороди. Наголосили, готові й далі працювати на благо Лозівщини й надавати допомогу і підтримку керівництву міста у розвитку громади. Дякували міському голові Сергію Зеленському, який постійно переймається проблемами ветеранів та підтримує їхню діяльність.

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ