Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

004

Своє професіцйне свято машинобудівники Лозівщини відзначатимуть у неділю, 25 вересня.

До заводчан звернувся керівник підприємства Олександр Король: “Лозова завжди славилася, своєю машинобудівною галуззю, і наше завод не дивлячись на труднощі продовжує підтримувати ці традиції. Я вдячний усім, хто попри воєнний стан лишився на підприємстві й продовжив працювати, підтримувати один одного, наше місто та державу. Бажаю вам, дорогі колеги, міцного здоров’я, сил і наснаги у цей нелегкий час та найскорішого настання миру”

Заводу Трактородеталь більше 50 років. Свого часу його створили для забезпечення комплектуючими матеріалами чотирьох моторних заводів.

На сьогодні колектив підприємства не багато чисельний. Війна вплинула на відтік кадрів, розповідає Олександр Король, залишився костяк підприємства. Є труднощі з виробництвом та постачанням матеріалів. Працювати важко, але підприємство тримається.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ