Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

327898487 877488736687790 7971349017124997860 n

Тепло- та водопостачальні підприємства отримали 15 генераторів різної потужності. Кошти на них виділили з бюджету Лозівської громади. Вартість партії – понад 7,2 мільйони гривень.

«Наразі гостра ситуація з енергетикою в нашій країні, зокрема в нашій громаді. Генератори, що зараз отримуємо, поставимо на котельні, щоб швидко їх вмикати та подавати людям тепло. Дуже вдячні за підтримку», – розповідає заступник директора КП «Теплоенерго» Олександр Торяник.

Загалом підприємство обслуговує 17 котельнь. Не всі з них можуть повноцінно працювати на генераторах. Залишається проблема альтернативного живлення найбільших котелень. Є цьому випадку першочергове завдання – зберегти мережі.

Водяники фокусують увагу на генераторах для очисних та каналізаційних насосних станцій. Навіть за відсутності водопостачання мешканці громади продовжують користуватися каналізацією. Якщо вчасно не ввімкнуть спеціальне обладнання, на станціях фільтрації можуть загинути бактерії, а колодязі переповняться нечистотами. Це може призвести до екологічного лиха.

«Дякуючи міському голові та депутатам виділені кошти для генераторів. Це дуже велика справа. Бачимо, як щодня відключається електропостачання. Генератори будуть розміщені і на КНСах, і на станціях фільтрації», – зазначає Сергій Войцехович, директор КП «Тепловодосервіс».

Наразі комунальним підприємствам Лозівської громади ще потрібні потужніші генератори. Над вирішенням цього питання громада працює спільно з Харківською обласною військовою адміністрацією.

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ