Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 9524

Капітальний ремонт тротуарної доріжки протяжністю понад 1 кілометр, уздовж дороги Р-51 «Мерефа-Лозова-Павлоград» у селі Катеринівка, виконується за обласні кошти. Виділення фінансування на цей об’єкт  ініціювало керівництво громади, ремонт обійшовся у 2,5 мільйона гривень. Облаштувати тротуар на цій ділянці у селі Катеринівка було вкрай необхідним для безпечного пересування пішоходів селом.

Сьогодні, 22 червня, голова громади Сергій Зеленський  виїхав у Катеринівській старостинський округ перевірити, як підрядна організація «Євробуд-Плюс» виконує роботи. 

Наразі капітальний ремонт тротуару на завершальній стадії. Підрядник встановив поребрик, провів улаштування основи хідника та асфальтобетонного покриття. Міський голова зробив ряд зауважень з приводу облаштування прилеглої до тротуару території, у найближчий час  підрядною організацією вони будуть усунені. Особливу увагу Сергій Зеленський приділив упорядкуванню майданчика для громадського транспорту на Центральній зупинці у Катеринівці, що у напрямку Панютиного. Заасфальтують майданчик за кошти громади.  Жителі Катеринівки просили міського голову встановити ще одну зупинку у напрямку Панютиного - навпроти дитячого табору «Зміна». Очільник погодився з селянами, зупинка у цьому місці дійсно потрібна, за його дорученням можливість її облаштування вивчать фахівці. 

Під час інспектування капремонту тротуару у Катеринівці обговорили ремонт пішохідного містка через р. Лозова, який пролягає по вулиці Живописній.  Наразі з міського бюджету виділені кошти на розроблення проєктної документації на капітальний ремонт мостової споруди. Громада відшукуватиме джерела фінансування для реалізації проєкту.    

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ