Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

P2110519

На засіданні виконавчого комітету міської ради сьогодні, 4 грудня, затверджено рішення про схвалення проєкту бюджету Лозівської ОТГ на 2021 рік. Приймуть бюджет Лозівської ОТГ 2021 року на сесії міської ради у грудні, попередньо його розглянуть на депутатських комісіях. 

При формуванні проєкту бюджету міської територіальної громади на 2021 рік застосовано програмно-цільовий метод.

Враховані обсяги міжбюджетних трансфертів: освітня субвенція та базова дотація, визначені у проєкті закону про Державний бюджет України на 2021 рік та власні ресурси бюджету громади.

Фонд заробітної плати працівникам бюджетної сфери на 2021 рік обраховано на фактичну штатну чисельність по тарифних розрядах по обов’язкових виплатах згідно чинного законодавства та з урахуванням запровадження розміру мінімальної заробітної плати працівників бюджетної сфери.

Загальний обсяг бюджету планується меншим порівняно із уточненим планом на 2020 рік у зв’язку із скороченням окремих трансфертів, запланованих у державному бюджеті на 2020 рік.

Бюджет розвитку в бюджеті міської територіальної громади на 2021 рік не планується.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ