Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

140304027 3698290176944908 4611090093741567520 nНаразі не йде мова про закриття Орільського комунального підприємства, – запевнив Денис Петренко, заступник Лозівського міського голови 19 січня. Однак, починаючи з грудня, практично вдвічі впали проплати населення. З середини січня вони складають всього 40%.

Керівники підприємства Микола Йогін пояснив, орільчанам активно «підказують», що з приєднанням до Лозової їх обслуговуватиме інше комунальне підприємство, а заборгованість залишиться на старому – її спишуть. Стрімке зменшення розрахунків населення призвело до критичної ситуації на підприємстві. Орільські комунальники не отримали зарплатні за грудень. Вони просять мешканців селища, не вірити чуткам і не «вбивати» своє місцеве комунальне підприємство.

Орільські комунальники наразі обслуговують 1200 квартир та понад 500 приватних домоволодінь: надають послуги водопостачання, водовідведення, вивозу сміття, утримання будинків.

Орільська селищна рада заснувала власне комунальне підприємство у вересні 2019 року, раніше послуги надавало Краснопавлівське. Орілька увійшла до Лозівської тергромади торік. Рішенням Лозівської міськради Орільський старостинський округ утворили 10 грудня 2020 року.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ