Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

3ec413d1 a093 4ed3 bdc4 864930500518Подвір’я поліклініки на 4 мікрорайоні часто заставлене машинами – особливо у першій половині дня. Через дефіцит паркувальних місць автовласники залишають транспортні засоби у зеленій зоні, на пішохідних доріжках та під знаками. В Управлінні ЖКГ вирішили розв’язати цю проблему, збільшивши площу паркувального майданчика. Завширшки він буде, як будівля поліклініки.

На сесії Лозівської міської ради 29 липня депутати мають розглянути виділення коштів для облаштування паркувального майданчика, – пояснив начальник Управління ЖКГ Олександр Залізінський.

Медики розповіли, розширення стоянки має одночасно вирішити проблему паркування спецтранспорту. Навіть "швидкій" інколи важко під’їхати до входу поліклініки, бо під’їзд загороджують автівки пацієнтів або таксі, що їх привезли.

З облаштуванням паркувального майданчика змінять розташування зупинки громадського транспорту – з боку поліклініки. Зараз маршрутні таксі зупиняються в необлаштованому місці, поруч з пішохідним переходом, що суперечить правилам дорожнього руху,  – зауважують комунальники.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram 

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ