Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

photo 2021 07 13 11 03 12

Вранці комунальні підприємства розпочали усувати наслідки потужних поривів вітру та сильних зливів, які сталися увечері, 12 липня. Вивозять дерева, ремонтують дощові каналізації та відновлюють електропостачання. 

Вже виявили по місту більше десятка повалених дерев – біля поліклінічного відділення № 1, поряд з фонтаном Палацу культури, біля будівлі Аваль-банку, по проспекту Перемоги, по вулиці Слобожанській, на 4-му мікрорайоні біля будинку 4 та на 2-му мікрорайоні біля будинку 20. Дерева розпилюють та вивозять розповідає директор КП «Еко-Сан» Володимир Селезньов. Підприємство продовжує збирати інформацію про подібні випадки та реагуватиме на них.

Не витримала сильних потоків води дощові каналізації у трьох будинках на мікрорайонах міста, інформує директор КП «ЖУК Володимир Бреус. До нижніх поверхів водою залило сходи у під’їздах будинків: 6 на 9-му мікрорайоні, 71 на 4-му, 21г на 3-му. Окрім цього, на ранок надійшло 2 заявки з протікання покрівель. Як свідчить практика, з такими зверненнями мешканці звертатимуться ще упродовж 2-3-х днів, говорить директор КП ЖУК. Після подібних зливів набирається до 50-ти заявок. Усі дахи багатоповерхівок потребують капітальних ремонтів та підприємство в змозі проводити лише поточні ремонти у співфінансуванні з власниками квартир, говорить Володимир Бреус.

Грозові атмосферні перенапруги спричиняли короткочасні відключення світла. Електроенергія зникала в частині будинків на 1,2,4-му мікрорайонах, у багатоповерхівках центральної частини міста, на Авилівському боці, Сахаліні, у селі Домаха та у смт Панютине. Упродовж двох години енергетики відновили електропостачання. Наразі без світла знаходиться будинок 71 на 4-му мікрорайоні, комунікації якого підтоплені через вихід з ладу лівневки.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

 

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ