Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

5bf2a7c0deda6215977371Лозівське  районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що відповідно до  «Плану протиепізоотичних заходів по профілактиці інфекційних хвороб тварин в Харківській області на 2020 рік» та  наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 21.08.2020 №546 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2020 році»  у  вересні 2020 року на території Лозівського району буде проводитись кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. 

  Розподіл приманок з вакциною буде проводитись щляхом розкидання їх   з літака  над лісовими та  польовими угіддями Лозівського району.

На вигляд приманка розміром із сірникову коробку з запахом м'ясо-кісткової муки, в середині  якої знаходиться  блістер з вакциною.

Попереджаємо мешканців  Лозівського району про те, що приманка буде розкидатись літаком  по території угідь, межі яких часто знаходяться поблизу населених пунктів. У зв’язку з цим просимо населення утриматись від збору приманок, переміщення та зміни їх цілісності.

 Про всі випадки неприродньої поведінки тварин необхідно негайно інформувати Лозівську районну державну лікарню ветеринарної медицини за  телефоном: (05745) 2-26-37.

Лозівське районне управління

Головного управління  

Держпродспоживслужби

в Харківській області.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ