Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

12Зустріч відбулася сьогодні, 17 січня. Міський голова Сергій Зеленський звернувся до голови ХОДА Олексія Кучера з ряду проблемних питань, які стосуються сфери житлово-комунального господарства, культури та спорту Лозівської ОТГ.

Мер виклав ситуацію, яка склалася через зношеність мереж водопостачання та водовідведення й необхідності їх переобладнання. Акцентував увагу на реконструкції напірного колектора від КНС-4 до очисних споруд м. Лозова, який введено в експлуатацію у 1970 році. Крім того, просив посприяти виділенню коштів на розробку та реалізацію робочого проєкту з ремонту водогону від Краснопавлівки до Лозової.

Під час зустрічі міський голова обговорив питання завершення реконструкції ДЮСШ «Юність». Підняв питання ремонтів закладів культури, зокрема Дитячої художньої школи, яка потребує капітального ремонту покрівлі та утеплення фасаду будівлі. 

Крім того, міський голова передав голові ХОДА лист у якому викладено бачення та пропозиції Лозівської міської ОТГ щодо визначення пріоритетів розвитку Харківської області на період до 2027 року.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ