Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 2895Сьогодні, 2 лютого, під час зустрічі з директором Комплексу водопідготовки «Дніпро» відокремленого підрозділу КП «Харківводоканал» Максимом Панченком Лозівський міський голова Сергій Зеленський та заступник з житлово-комунальних питань Денис Петренко обговорили взаємодію КВ «Дніпро» та ДП «Лозоваводосервіс» щодо безперебійної подачі води на місто під час ремонтних робіт, які виконуватимуться на насосній станції III-го підйому упродовж двох днів - 3 і 4 лютого.

Для більш ретельного контролю за об’ємом води, яка надходить в резервуари ДП «Лозоваводосервіс», водяники встановлять додатковий вузол обліку. На період робіт КВ «Дніпро» відключить одну нитку водомереж КП «Харківводоканал». Припиняти водопостачання на місто лозівські водяники не планують, подачу здійснюватимуть з резервуарів, у яких міститься дводобовий запас води.

Також керівники розглянули складну фінансову ситуацію, що склалася на ДП «Лозоваводосервіс» КП «Теплоенерго». Зростання вартості енергоносіїв, покупної води та мінімальної заробітної плати негативно вплинуло на фінансовий стан підприємства, розповів заступник міського голови Денис Петренко. Борги за покупну воду перед КП «Харківводоканал» зросли до 10 мільйонів гривень. Усі кошти, які надходять на рахунок підприємства, йдуть на погашення саме цієї заборгованості. Знизилися проплати населення за отримані послуги.

Тому, на сьогодні, підприємство не має можливості завчасно закуповувати труби для ремонтів мереж й паливно-мастильні матеріали.  До того ж, у ДП «Лозоваводосервіс» складна ситуація з виплатою заробітної плати за січень. На початку лютого підприємство повинно сплатити своїм працівникам 1,3 мільйона гривень.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ