Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

05У цьому році Лозівському Територіальному центру соціального обслуговування виповнилося 30 років з дня заснування. Від міського голови Сергія Зеленського підрозділ отримав у подарунок 20 велосипедів. Передали транспортні засоби у користування соціальним робітникам відділення соцдопомоги вдома сьогодні, 7 травня. 13 розподілили у старостинські округи, 7 – на обслуговування підопічних у Лозовій.

«Як розподілити велосипеди вирішили на спільних зборах, - розповів директор Терцентру Сергій Гришин. - Це залежало від кількості підопічних та відстані між населеними пунктами у яких вони проживають. Наявність велосипедів дасть можливість полегшити працю соціальних робітників, кожного дня їм доводиться долати великі відстані, особливо у старостинських округах, вести продукти харчування, господарські товари та ліки.» Керівник Терцентру додав, що спільно з міською владою вони продовжать створювати умови праці для робітників, які кожного дня працюють з соціально незахищеними верствами населення. 

У відділенні соціальної допомоги вдома працює 104 соціальних робітника вони надають послугу догляду вдома 1283 особам похилого віку та особам з інвалідністю у місті та старостинських округах.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ