Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

obshhynы ynet

На реалізацію цих заходів з державного бюджету Лозівській тер громаді виділено субвенцію у розмірі 1,7 мільйона гривень. Кошти депутати приймуть на сесії міської ради, 17 червня.

Доступ до широкосмугового Інтернету з’явиться в селах: Федорівка, Українське, Степове, Плисове, Петропілля, Мальцівське, Водолага, Бунакове. У першу чергу до нього підключать заклади соціальної інфраструктури – ліцеї, заклади дошкільної освіти, будинки культури, бібліотеки, ФАПи. Загалом це 23 об’єкти. Провайдера визначать після проведення тендерних процедур. Згодом люди зможуть самостійно проводити Інтернет у домівки.

Цьогоріч у держбюджеті закладено 500 млн грн на Інтернет-субвенцію. Міністерство цифрової трансформації збирало попередні заявки від громад для отримання фінансування в рамках державної «Інтернет-субвенції». Лозівська тергромада подавала заявку на 9 сіл з фінансуванням у 4,7 мільйона гривень. Після проведення відбору Міністерство цифрової трансформації визначило 8 сіл, на його прокладання виділило 1,7 мільйона гривень. До переліку включали населені пункти, які мають щонайменше 2 соціальні об'єкти.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ