Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

photo 2022 01 24 14 29 44

За неділю, 23 січня, у Лозівській громаді підтвердили 44 випадки інфікування ковідом. Попередні дні кількість позитивних результатів також перевищувала середні показники, зазначив перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков на нараді 24 січня.

Попри збільшення інфікованих кількість бажаючих вакцинуватися меншає, наголосив Олексій Євсєєв, директор Лозівського центру первинної медико-санітарної допомоги. Медики пов’язують це з дефіцитом вакцини Короновак, яку рекомендують літнім людям та пацієнтам з певними хронічними захворюваннями.

У зв’язку з меншим попитом скоротили графік роботи пункту вакцинації у колишньому Торгівельному центрі, що знаходиться на 5 мікрорайоні. Він тепер працює з 9.00 до 15.00 години. Тут роблять щеплення до 6 людей на день. Мешканців громади приймають без попереднього запису – за «живою» чергою. 

Інші пункти щеплення працюють за звичним графіком – з 9.00 до 18.00 години. Вони знаходяться у поліклінічних відділеннях Лозової та в амбулаторіях старостинських округів: Краснопавлівській, Орільській, Перемозькій. За попередньою домовленістю фахівці з вакцинації виїздять у ФАПи, установи і підприємства громади.

Станом на 24 січня у Лозівській громаді вакцинувалися 26 191 мешканець, з них 24 400 – другою дозою, 363 – третьою.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ