Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

IMG 2904

Лозівський міський голова Сергій Зеленський сьогодні, 26 липня, зібрав на нараду комунальників обговорити, які роботи ведуться по місту з ремонту доріг, прибиранню територій, покосу трави.

Відсьогодні розпочали ремонтувати вулицю Кутузова, поінформував головний інженер КП “Еко-Сан” Юрій Пшеничний. Ремонт проведуть по усій ділянці - від магазину “Сільпо”, уздовж 1, 2 та 9 мікрорайонів, до Лозівської філії Харківського державного автомобільно- дорожнього коледжу. 

На трьох найбільш аварійних ділянках, площею 1373 м2, старе асфальтне покриття зріжуть повністю і укладуть вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші  й вирівнюючий - з мілкозернистої. Ямковий ремонт виконають на площі 300м2. Біля Південного ринку заплановані роботи з улаштування парковки для автомобілів з встановленням бортових каменів й відсипкою з відходів фрезерування. З міського бюджету на поточний ремонт дороги по вулиці Кутузова виділено 1 мільйон 292 тисячі гривень.

Міський голова Сергій Зеленський доручив якість виконання робіт тримати під контролем й виконати їх у строк.

На минулому тижні КП “Еко-Сан” завершило ремонти доріг по яких курсує громадський транспорт у Панютиному.

Нагадаємо, цього року з міського бюджету на поточні ремонти доріг з бюджету громади виділено 4.6 мільйона гривень. На сесії міської ради, яка відбудеться 29 липня на розгляд депутатів винесуть питання про виділення ще 1.2 мільйона.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ