Важливе повідомлення

Бегущая строка

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас, що сайт Лозівської міської ради перейшов на нову платформу за адресою: https://lozovagromada.gov.ua/

Оголошення

Дивитись усі

Туристичний маршрут

Туристичний маршрут

по місту Лозова

03

План заходів щодо реконструкції Палацу культури та відбудови ліцею № 8, розглянули на нараді, яку скликав Лозівський міський голова Сергій Зеленський сьогодні, 13 лютого. Учасники визначалися з етапністю дій – залучення експертів, проведення технічних звітів, виготовлення проєктів з реконструкції та будівництва. Відновлювати заклади планують за рахунок використання коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації проти України. Кошти на технічні звіти й розроблення проєктів - проситимуть  міських депутатів виділити з резервного фонду Лозівської громади.

  • - Ми повинні вже зараз планувати наші подальші дії щодо реконструкції Палацу культури та зведення нової будівлі ліцею № 8. Ми обіцяли лозівчанам відновити ці заклади, й над цим треба працювати - розробляти етапність дій та визначатися у якому напрямку рухатися, - наголосив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Наявність проектної документації на ці об'єкти, у майбутньому, дасть нам шанс отримати кошти з державного Фонду.

Заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський поінформував присутніх, що подальші дії з реконструкції Палацу культури, стануть зрозумілі лише після проведення технічного звіту стосовно пошкоджень. Чи це буде реалізація вже існуючих двох проєктів з капітального ремонту будівлі та прибудови до неї, які розроблялися до повномасштабного вторгнення, чи необхідність виготовлення нового, дасть відповіді технічний звіт. Для його проведення залучатимуть провідного проєктанта у Харківській області.  На виготовлення технічного звіту орієнтовно необхідно часу до двох місяців.

Стосовно ліцею № 8 – це зведення нової будівлі. З урахуванням нанесених руйнувань, відновленню стара не підлягає, відзначили фахівці. Відносно цього зруйнованого об’єкту також складуть технічний звіт. У подальшому визначатимуться з розробленням нового проєкту. За основу візьмуть типовий проект навчального закладу.

Новини

Урядові портали

Сайт президента України Кабінет міністрів Реестр виборців Харківська обласна рада Державна фіскальна служба України Харківська обл. держ. адміністрація Інститут держ. управління
Інститут держ. управління
ВГОРУ